søndag 17. februar 2013

Middag


1. Kyllingpita med gresk dressing
2. Byggris med hjemmelaget kjøttsaus
3. Biff med grønnsaker
4. Servelat med brokkoli, potetstappe og tomatsaus
5. Raspeballer med pølse, poteter og grønnsaker
6. Hjemmelaget club sandwich
7. Kylling med ris, grønnsaker og fløtesaus
8. Fløtegratinert tortilla med salat
9. Fiskepinner med potetstappe og grønnsaker

5 kommentarer:

  1. Så godt alt ser og høres ut! Fløtegratinert tortilla?? Det vil jeg høre mer om:)
    klem

    SvarSlett
  2. MUMS!! Det såg kjempegodt ut alt sammen :)))

    SvarSlett
  3. :-) Fløtegratinert tortilla er veldig enkelt! Du steker tacokjøttdeig som vanlig, og blander i en boks med mais. Ha det inni tortillalefser med litt salsasaus. (Jeg syns vanligvis ikke at det er noe særlig godt, men passer veldig godt her!) Brett sammen lefsene ganske løst og ha dem i en ildfast form. Ha ost på toppen og hell over fløte. Ha formen i ovnen på 200 grader til osten er smeltet og salsasusen flyter litt ut:-)

    SvarSlett
  4. Åh, nam! Så masse god mat!

    SvarSlett
  5. Sv: Tusen takk fine du, du skriver alltid så herlige kommentarer - ha ein super dag! ;)

    SvarSlett