torsdag 29. august 2013

Middag


1. Hvit tortillapizza med skinke, cherrytomater og mozzarellaost
2. Kylling tandoori med byggris og brokkoli
3. Bakt søtpotet med hvitløksdressing, vårløk, paprika og cheddarost
4. Kylling- og baconsalat
5. Biff med søtpotetstappe og brokkoli


Oppskrift på søtpotetstappe (3-4 porsjoner)
2-3 store søtpoteter
3-4 ss smør
Litt melk
Salt og pepper

Skrell søtpotetene og del dem i småbiter. Ha dem i en gryte, dekk dem med vann og kok opp.
La potetene småkoke til de er møre, i cirka en halvtime.
Hell av vannet og la potetene dampe seg litt tørre. Ha i smøret og rør litt så det smelter.
Ha i salt og pepper og stapp i vei med en potetstapper. Tilsett litt melk
og stapp litt til. Når du har fått den konsistensen du ønsker, legg bort stapperen 
og rør kraftig med en skje eller gaffel til mosen er luftig.
Kilde: Veganeren.com (tilpasset et ikkevegansk kosthold)


Det går i ett om dagene med baby, trening, kostholdsendringer og to store
barn som har begynt på en haug med nye fritidsaktiviteter! Det er kjekt med en hektisk
hverdag, men det blir jo ikke så mye tid til blogging. Dermed kommer enda
et middagsinnlegg, selv om det ikke er mange innleggene siden sist.
Håper dere blir inspirert ihvertfall:-)

2 kommentarer: