Salt
Olje
1 purre
1 ss karri
7 dl vann
2 gulrøtter
1 boks mais
1 dl eplejuice
2 ss hvetemel
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1 grillet kylling
1 boks créme fraîche
1 blokk hønsebuljong
Ha olje i pannen og skru på varmen. Kutt opp alle grønnsakene og la
dem surre i pannen sammen med karri og hønsebuljong.
Tilsett mel og rør rundt. Spe med juice og vann, og kok opp. Rør i créme fraîche.
Kok opp igjen slik at du ser at den blander seg i suppen.
Smak til med salt. Riv kyllingen og ha i på slutten. Serveres med baguetter.
Spis og nyt:-)
Å, det så deilig ut!
SvarSlettDen oppskriften har jeg lyst til å prøve!
Klem
Det må du absolutt gjøre Barbro, den er virkelig helt utrolig god!
SvarSlettKlem
Mmm... :)
SvarSlettJeg er håpløs til å lage mat...tror du jeg klarer det der? Er det rimelig idiot-sikkert?
SvarSlettDet tror jeg absolutt at du klarer:-) Jeg er ikke akkurat den mest stabile kokken jeg heller, men denne fikser jeg uten problem:-) Du bør prøve, for den er virkelig god!
Slett